[ad_1]

گیاهان مانند انسان به عفونت های باکتریایی مبتلا می شوند. وقتی محصولات غذایی و درختان آلوده شوند ، عملکرد و کیفیت آنها ممکن است آسیب ببیند. اگرچه برخی از ترکیبات برای محافظت از گیاهان تولید شده اند ، تعداد کمی از آنها در محصولات متنوعی کار می کنند و باکتری ها مقاومت می کنند. محققان اکنون گزارش می دهند به ACS مجله ی کشاورزی و شیمی غدا آلکالوئیدهای گیاهی طبیعی را به ترکیبات جدیدی تبدیل کرده اند که باکتری های مسئول بیماری ها را در برنج ، کیوی و مرکبات از بین می برند.

در حال حاضر هیچ پیشگیری یا درمانی م forثر برای برخی بیماریهای باکتریایی گیاهی از جمله بیماری برگ برنج ، کیوی و سرطان مرکبات وجود ندارد که هر ساله خسارات قابل توجهی در کشاورزی به دنبال دارد. دانشمندان در حال تلاش برای یافتن ترکیبات جدیدی هستند که به روش های مختلف به باکتری ها حمله می کنند و احتمال مقاومت در برابر میکروب ها را کاهش می دهد. شناخته شده است که ترکیبات گیاهی به نام آلکالوئیدهای تتراهیدرو-β-کاربولین (THC) دارای اثرات ضد تومور ، ضد التهاب ، ضد قارچ ، آنتی اکسیدان و ضد ویروس هستند. بنابراین ، Pei-Yi Wang ، Song Yang و همکارانش فکر کردند که آیا مشتقات THC alkaloid می توانند به مبارزه با بیماری های باکتریایی گیاه کمک کنند.

محققان از آلکالوئید THC به نام اولئاژین استفاده کرده اند که از درختان زیتون روسیه و برخی گیاهان دیگر مانند داربست تولید می شود. به این چارچوب ، آنها گروههای شیمیایی مختلفی را برای ساختن یک سری ترکیبات جدید اضافه کردند ، که دو مورد از آنها سه ماده باکتری بیماری زا در گیاهان را در کشت مایع از بین برد. این تیم سپس هر دو ترکیب را روی شاخه ها و برگ های گیاهان برنج ، کیوی و مرکبات آزمایش کرد و دریافت که آلکالوئیدهای جدید به طور همزمان می توانند از بروز عفونت های باکتریایی پیشگیری و درمان کنند. محققان دریافتند که این ترکیبات با افزایش سطح گونه های اکسیژن واکنش پذیر در باکتری ها عمل می کنند و باعث مرگ سلول های باکتریایی می شوند.

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط انجمن شیمی آمریکا. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.

[ad_2]

منبع: khabar-erfan.ir