[ad_1]

دانشمندان کشف کرده اند که گیاهان دارای مکانیزم آب بندی هستند که توسط میکروب های ریشه پشتیبانی می شود و برای دریافت مواد مغذی برای بقا و رشد حیاتی است.

دانشمندان گیاهان از Future Food Beacon در دانشگاه ناتینگهام نشان داده اند که مکانیزم کنترل آب بندی ریشه در گیاه مدل Arabidopsis thaliana بر ترکیب جوامع میکروبی ساکن ریشه تأثیر می گذارد و متقابلا میکروب ها عملکرد این مکانیسم را حفظ می کنند. این هماهنگی بین گیاهان و میکروب ها در کنترل میزان مواد مغذی مواد معدنی گیاه نقش مهمی دارد. این مطالعه توسط مجله به صورت آنلاین منتشر شده است علوم پایه.

گابریل کاستریلو از Future Food Beacon و نویسنده اصلی این تحقیق گفت: “در پستانداران ، موانع انتشار ویژه در روده شناخته شده است که با میکروبیوتای محلی برای کنترل جریان غذا هماهنگ می شوند. گیاهان ، سهم میکروب ها در عملکرد آنها تاکنون ناشناخته بوده است.

این مطالعه برای اولین بار هماهنگی بین موانع انتشار ریشه و میکروب های استعمار دهنده ریشه را نشان می دهد. آنها برای کنترل جذب مواد مغذی معدنی در گیاه ترکیب می شوند که برای رشد و تولید مثل مناسب بسیار مهم است. درک این موضوع می تواند منجر به رشد گیاهانی شود که بیشتر با شرایط غیر جانداری سازگار هستند و ظرفیت آزاد سازی کربن از جو را دارند. روش دیگر ، گیاهانی با محتوای بالای مواد مغذی ضروری و توانایی حذف عناصر سمی را می توان تولید کرد. “

همه ارگانیسم های زنده برای حفظ یک وضعیت مغذی معدنی پایدار ، ساختارهایی تکامل یافته دارند. در ریشه های گیاهان و روده های حیوانات ، این ساختارها از لایه های سلولی ویژه ای تشکیل شده اند که به عنوان دروازه بان برای کنترل انتقال آب و مواد مغذی حیاتی عمل می کنند.

برای انجام این عملکرد ، بسیار مهم است که سلولهای تشکیل دهنده این لایه ها با هم مهر و موم شوند. این پر کننده ها باید در حضور جوامع میکروبی محلی یکپارچگی را حفظ کنند. در حیوانات شناخته شده است که میکروبهای روده بر روی آب بندی روده تأثیر می گذارند و در بعضی موارد این امر می تواند باعث بیماری شود.

دو مکانیزم اصلی آب بندی در ریشه ها یافت شده است: نوارهای Caspar ، که سلول ها را بهم می بندد و رسوبات زیرین ، که بر انتقال از طریق غشای پلاسمای سلول تأثیر می گذارد. این مطالعه نشان می دهد که چگونه این مکانیسم های آب بندی در ارگانیسم های چند سلولی دارای عملکرد میکروبی برای تنظیم تعادل مواد مغذی مواد معدنی هستند.

امنیت غذایی یک مسئله فوری جهانی است. تولید گیاهان باید تا سال 2050 دو برابر شود تا با رشد جهانی جمعیت کنار بیاید. این هدف با توجه به تأثیر تغییرات آب و هوا بر میزان دسترسی به آب و تلاش برای کاهش ورودی های کود برای پایدارتر ساختن محیط زیست در کشاورزی ، چالش برانگیزتر است. در هر دو مورد ، توسعه محصولاتی با بهره وری بهبود یافته در جذب آب و مواد مغذی نیز می تواند یک راه حل ارائه دهد. این کشف می تواند به ایجاد رویکردهای جدید میکروبی برای کنترل انتشار مواد مغذی و آب منجر شود ، فرصت های جدیدی برای طراحی محصولات پایدارتر ، استراتژی های جدید تغذیه و روش های احتمالی استفاده از دی اکسید کربن با جذب کربن فراهم می شود.

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه ناتینگهام. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.

[ad_2]

منبع: khabar-erfan.ir