دانشمندان در حال فهمیدن چگونگی سنتز رنگدانه گیاهی هستند که می تواند اهداف پزشکی داشته باشد ، نزدیکتر می شوند – ScienceDaily


دانشمندان دانشگاه ناگویا درک این موضوع را که چگونه گیاهان یک رنگدانه معمول ایجاد می کنند که می تواند کاربردهای پزشکی داشته باشد ، گسترش داده اند. آنها یافته های خود را در ژورنال منتشر کردند گزارش های علمی.

کومی یوشیدا از دانشگاه ناگویا ، که هدایت این تحقیق را بر عهده دارد و در زمینه شیمی محصولات طبیعی تخصص دارد ، گفت: “ما روی سویای سیاه مطالعه کردیم و یک پیش ماده بیوسنتز جدید برای رایج ترین آنتوسیانین در گیاهان پیدا کردیم.”

آنتوسیانین ها رنگدانه های گیاهی با فعالیت آنتی اکسیدانی هستند. آنها مسئول بسیاری از رنگ های قرمز ، از طریق رنگ بنفش تا آبی هستند که در گل ها ، میوه ها ، سبزیجات و ریشه ها یافت می شوند. محققان در حال حاضر در حال بررسی توانایی دارویی آنها برای درمان بیماری های متابولیک مانند دیابت و چاقی هستند. اما در حال حاضر ، آنتوسیانین ها را فقط می توان از گیاهان استخراج کرد. دانشمندان می خواهند بتوانند مقادیر زیادی از ترکیبات خالص را برای تسریع در مطالعه مزایای بالقوه آنها ، که نیاز به درک نحوه ساخت گیاهان دارد ، سنتز کنند.

رایج ترین آنتوسیانین سیانیدین-3- استاوه-گلوکوزید (Cy3G). دانشمندان قبلاً درباره نحوه ساخت آن در گیاهان چیزهای زیادی می دانند. با این حال ، تحقیقات اخیر بخشی از مسیر بیوسنتز آن را زیر سوال می برد. یوشیدا و تیم او در حال مطالعه نحوه سنتز رنگدانه ها توسط گیاهان هستند و در تلاشند تا بدانند که چگونه Cy3G در سویای سیاه ساخته می شود. معمولاً بذر نارس در غلاف آن سبز است. در عرض دو ماه ، به دلیل تجمع Cy3G سیاه شد. قرار گرفتن بذرهای نارس سبز در معرض نور و هوا این روند را تسریع می کند و منجر به سیاه شدن در طی یک روز می شود.

یوشیدا و تیمی از دانشمندان دانشگاه ناگویا و موسسه ملی بهداشت در ژاپن از این تحول سریع استفاده کرده و محتوای مولکولی دانه ها را قبل ، در حین و پایان تغییر رنگ دانه های کشف شده مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها به طور خاص بر روی Cy3G و ترکیب دیگری به نام تتراهیدروکسی فلاو-2-آن-3-اول-اوه-glucoside (2F3G) ، که چند سال پیش توسط یک تیم تحقیقاتی دیگر شناسایی شد.

یوشیدا و تیم وی دریافتند که بسیاری از دانه های سبز نابالغ و نابالغ حاوی Cy3G یا 2F3G نیستند. با این حال ، درست قبل از شروع تغییر رنگ ، 2F3G را می توان در پوسته دانه یافت. این امر با افزایش Cy3G و کاهش بعدی آن در 2F3G به دنبال دارد. محققان دریافتند که دانه های سیاه در آخرین مرحله حاوی مقدار زیادی Cy3G هستند اما 2F3G نیست. آنها نتیجه گرفتند که این بدان معنی است که 2F3G پیش ماده Cy3G است. تجزیه و تحلیل های بیشتر نشان می دهد که تبدیل از 2F3G به Cy3G در واکول های وزیکول منی رخ می دهد و ممکن است توسط آنزیمی که قبلاً تصور می شود در سنتز Cy3G نقش دارد ، کاتالیز نشده باشد.

این تیم سپس قصد دارد مراحل کامل سنتز Cy3G در دانه های سویا سیاه را روشن کند و تعیین کند که این مراحل در سایر گیاهان یکسان است یا خیر.

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه ناگویا. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.


منبع: khabar-erfan.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*