[ad_1]

دانه های گیاه teff – که شبیه گندم است – از نظر قدمت ریز هستند ، اما با یک بشقاب غذایی تهیه می شوند.

نسبتاً جدید برای ایالات متحده ، teff مدت زیادی است که در آفریقای شرقی – به ویژه اتیوپی – به عنوان یک محصول غذایی غنی از فیبر ، یک غذای عالی محسوب می شود.

محققان دانشگاه کرنل به هدایت هلاس تاکو ، دانشیار علوم غذایی اکنون تأیید می کنند که این دانه با استفاده از یک روش جدید مدل سازی ، به معده کمک زیادی می کند و ارزش غذایی آهن و روی را افزایش می دهد. یافته های آنها در تاریخ 2 اکتبر در ژورنال اعلام شد مواد مغذی.

تف در آزمایشگاه های تحقیقاتی کرنل مورد آزمایش قرار گرفت تا بفهمد عصاره های دانه وی چگونه بر دستگاه گوارش و سایر سیستم ها در موجودات زنده تأثیر می گذارد ، با استفاده از یک روش منحصر به فرد in vivo.

تاکو ، نویسنده ارشد روزنامه ، گفت: “تف برای غلات بسیار ارزشمند است.” “برای اولین بار ، ما توانستیم عصاره های دانه تف و مصرف تف را با اثرات مثبت بر ترکیب و عملکرد میکروبیوم روده مرتبط کنیم ، به طور بالقوه توضیح می دهیم که چرا شیوع کمبود آهن و روی در اتیوپی – اگرچه هنوز قابل توجه است – در کم در مقایسه با سایر کشورهای همسایه آفریقا. “

بنابراین گروه وی هنگام تولید و استفاده از تخمهای حاصلخیز از مرغ اهلی استاندارد (Gallus gallus) آزمایشاتی را انجام داد. مرحله جنینی گالوس گالوس 21 روز طول می کشد و در این مدت جنین توسط مایع آمنیوتیک (سفیده تخم مرغ) محاصره می شود ، جنین قبل از جوجه ریزی در روز 21 به طور طبیعی و خوراکی توسط جنین مصرف می شود.

در این آزمایش ، عصاره فیبر دانه تف در هفدهمین روز رشد جنینی به مایع آمنیوتیک تخمهای حاصلخیز گالوس گالوس که عمدتا از آب و پپتیدهای کوتاه تشکیل شده است ، تزریق شد. مایع آمنیوتیک و محلول غذایی اضافه شده توسط جنین تا روز نوزدهم انکوباسیون جنینی مصرف می شود.

“با استفاده از این مدل منحصر به فرد in vivo و روش تحقیق ، ما می توانیم آزمایش کنیم که چگونه یک ترکیب کاندیدا – در این مورد عصاره دانه تف – یا محلول بر دستگاه گوارش ، بلکه سایر سیستم ها یا سایر بافت ها نیز تأثیر می گذارد.” گفت تاکو. “ما توانستیم تأثیرات مثبت بر عملکرد میکروبیوم روده و اثنی عشر (روده کوچک) و مورفولوژی بافت را تأیید کنیم.”

چندین مسیر مهم متابولیکی باکتریایی با عصاره tef غنی شده اند ، احتمالاً به دلیل غلظت نسبی بالای فیبر در دانه ، نشان دهنده تعامل مهمی بین باکتری ها و میزبان است که به بهبود وضعیت فیزیولوژیکی آهن و روی و عملکرد هضم و روده روده کمک می کند.

تاکو ، سردبیر میهمان شماره ویژه پیش رو در این باره گفت: “ما از مرحله جنینی به عنوان یک مدل منحصر به فرد in vivo برای ارزیابی مزایای تغذیه ای بالقوه ترکیبات فعال زیستی با منشا گیاهی بهره می بریم.” مواد مغذی، “رفع کمبود روی تغذیه ای و نظارت بر وضعیت بد فیزیولوژیکی روی در جمعیت های حساس.”

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه کرنل. اصلی ، نوشته شده توسط بلین فریدلندر. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.

[ad_2]

منبع: khabar-erfan.ir