با توجه به نتایج حاصل شده از این آزمایش، میتوان گفت که خواص سیر سیاه برای فشار خون نیز امری به اثبات سیر سیاه محصول کجاست رسیده می باشد. سیر سیاه یکی از بهترین و جذاب ترین محصولات برند دکتر بیز است که دارای خواص درمانی بسیار زیادی می باشد و امروزه برای لاغری و کاهش وزن نیز مورد استفاده قرار می گیرد. قبل از قرار دادن در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید روی کابینت بمانند تا خنک شوند، سپس توی یخچال بگذارید. سیر تخمیر شده در دستگاه های پیشرفته ژاپنی، شرایط نگهداریش اینگونه است که باید در جای خشک و خنک نگهداری شود و پس از باز کردن بسته در یخچال بماند. ۴. پس از خنک شدن، با استفاده از انبر آشپزی بادمجانها را برداشته و داخل شیشههای آماده شده استریل بگذارید. پس از جوش آمدن، حرارت را به کمتر از متوسط رسانده و بگذارید لبوها نرم شوند بطوری که چنگال در آنها فرو رود. استفاده کنید تا در کمترین زمان ممکن از خواص آن بهره مند شوید.

بعضی ممکن است بگویند مزه آن به عنوان ترشی جالب نیست؛ خدمت این دسته بگویم که این ترشی را برخلاف اغلب ترشیها میتوان به طعمهای مختلف درست کرد. البته نوع بادمجان هم بسیار مهم است. برشها را تا بالای بادمجان و نزدیک به ساقه ادامه دهید، اما مواظب باشید که جدا نشوند. ماده آمادوری و هینز تا 100 برابر هم افزایش پیدا میکند و این دلیل اصلی تیره شدن رنگ سیر است. شاید بتوان گفت این نوع بیماری ها به صورت کم و بیش با افزایش سن در اکثر افراد مشاهده می شوند اما با یک رژیم غذایی سالم می توان جلوی پیشروی سریع بیماری را گرفت. اگر در منطقه شما بادمجان جوان وجود ندارد به دنبال انواعی باشید که دانههای تلخ ندارند مثل بادمجانهایی که طرح کشیده و کمی خمیدگی در قسمت پایین دارند که بعضی به آنها بادمجان رشتی میگویند. ما میخواهیم بادمجان را به صورت درسته استفاده کنیم. همچنین شما با مراجعه به فروشگاه اینترنتی مالتینا از اینجا، میتوانید لوازم آماده سازی غذا و نوشیدنی، انواع ظروف سرو و پذیرایی، ابزار شیرینی پزی و منسوجات آشپزخانه و… این ترشی را با اغلب غذاها میتوان سرو کرد.

سپس کاملاً بشویید. اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد. مایعی که بادمجانها در آن جوشیدهاند را روی آنها بریزید. موقع سرو کردن، بادمجان را در بشقاب یا ظرف تخت دیگر بگذارید و روی آنها روغن زیتون و جعفری و گشنیز خرد شده بریزید. ۲. آنها را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب سرد بریزید. وقتی روغن به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید و برگهای خشک شده گیاه حنا را داخل آن بیندازید. ۳. بادمجانها را داخل مایع گرم شده قرار داده و به آرامی حدود ۸ تا ۱۰ یا تا زمانی که بادمجانها نرم شوند، بگذارید داخل مایع روی گاز بمانند. قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا آب به جوش آید. هر روز مقداری جعفری را در یک لیوان آب جوشانده وهفت قطره از روغن سیاه دانه را بر آن افزوده وصبح وشب یک فنجان محتوی گرم را به مدت پنج روز تا ساکت شدن درد میل نمایید . در این دستگاه یک نقاله، محصول را زیر بارانی از آب عبور می دهد . ترشی لبو را میتوان به شکلهای مختلف درست سیر سیاه شیراز کرد. خلالی ریز، خلالی درشت، رنده شده، حلقه حلقه شده، چهار قاچ و به شکل نگینی، شکلهای مختلف ترشی لبو هستند.

شما می توانید از این ماده به روش های گوناگونی مانند تخمیر شده، روغن یا به صورت خام استفاده کنید. آنها بصورت خام حاوی ویتامین C هستند که سیستم ایمنی شما را تقویت میکند. ترشی لبو جزو آن ترشیهای خاص و دوست داشتنی است که با رنگ زیبایش حسابی دلبری میکند. آنها منبع منحصربفرد بتائین هستند که یک ماده مغذی ست که به مبارزه با التهاب کمک میکند، از اندامهای داخلی حفاظت میکند و نیروی حیات را تقویت میکند. وجود مقادیر زیاد آنتی اکسیدان ها در در سیر سیاه می تواند به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت کمک کند. در فصل های ديگر – كه سیر خشک در دسترس می باشد – به مدت یک روز آن را بخیسانید. دیلمان منطقهای با قدمت کهن است و نشانههای این قدمت در آثار باستانی به جا مانده در این منطقه در خلال مناظر طبیعی دیده میشود. اما چه کنم که در جای بدی گیر کردهای و من پای آمدن ندارم. راستی میدانستید بادمجان علاوه بر رنگ مشکی و بنفش به رنگهای، سبز، سفید، قرمز و زرد هم وجود دارد، من که خیلی دوست دارم از این نوع بادمجان داشته باشم، شاید شما بتوانید آنها را پیدا کنید. ترشی بادمجان معمولا با بادمجانهای نرسیده درست میشود، چون آنها شیرینتر هستند و بادمجان وقتی آنقدر رشد کند که به موعد بذرگیری برسد (بعضی از بوتههای بادمجان را نمیچینند تا بزرگ شده و بذر آنها را برداشت کنند) معمولا دانههایش تلخ میشود.