عامل اصلی افزایش خطر قرار گرفتن در معرض ، انتقال است – ScienceDaily


طبق یک بررسی سیستماتیک که این هفته منتشر شد ، سیاه پوستان و اسپانیایی تحت تأثیر COVID-19 قرار دارند.

بر اساس یک بررسی توسط محققان در دانشگاه علوم و بهداشت Oregon و سیستم مراقبت های بهداشتی VA Portland ، اختلافات احتمالاً مربوط به جمعیت اقلیت در معرض خطر بیشتری برای قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا است ، در مقابل شرایط بهداشتی زمینه ای یا سایر عوامل. .

این بررسی تفاوت های سلامتی را تأیید می کند ، که به طور گسترده ای در یک سری مطالعات مشاهده ای در سراسر کشور گزارش شده است.

نویسنده ارشد کاترین مکی ، Ph.D. ، عضو کارکنان بخش بیمارستان و پزشکی خاص در پورتلند ، ویرجینیا ، گفت: “احتمالاً ریشه در عوامل اجتماعی سلامت و نابرابری های طولانی مدت در مسکن ، حمل و نقل ، شغل و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی است.” و استادیار پزشکی (پزشکی عمومی داخلی و سالمندان) در دانشکده پزشکی OHSU.

نقد و بررسی ، منتشر شده در این هفته در سالنامه طب داخلی.

این مطالعه با تأمین بودجه و سفارش وزارت امور ایثارگران ایالات متحده ، 52 مطالعه مشاهده ای که از ابتدای سال انجام شده را از نزدیک بررسی می کند.

نویسنده ارشد Devan Kansagara ، Ph.D. ، پزشک ستاد در بخش بیمارستان و پزشکی خاص پورتلند VA گفت: “این اولین مقاله برای بررسی جامع ادبیات در مورد تفاوت های بهداشتی مرتبط با COVID و عواملی است که منجر به اختلاف در سلامتی می شود.” دانشیار پزشکی (پزشکی عمومی داخلی و سالمندان) در دانشکده پزشکی OHSU. “اطلاعاتی که ما تاکنون دیده ایم نشان می دهد که این اختلافات احتمالاً مربوط به عوامل مرتبط با قرار گرفتن در معرض است و نه به عوامل دیگر ، مانند مشکلات عمده سلامتی.”

کانساگارا افزود که وی همچنان در حال شواهد است که در طی همه گیری جمع می شود ، شفافیت بیشتری به دست آورد.

این بررسی این واقعیت را برجسته می کند که جمعیت اقلیت های نژادی و قومی به طور نامتناسبی تحت تأثیر ویروس قرار می گیرند ، عمدتا به این دلیل که در وهله اول در معرض خطر بیشتری قرار دارند. به نظر نمی رسد شرایط اولیه بهداشتی عاملی در بستری شدن بالاتر در بیمارستان و مرگ و میر باشد.

در عوض ، داده ها حاکی از آن است که اختلاف در مسکن ، حمل و نقل و مشاغل احتمالاً خطر مواجهه و انتقال ویروس را افزایش می دهد. به عنوان مثال ، در اورگان ، شیوع های زیادی بر روی کارگران پردازش مواد غذایی و کشاورزی ، با تعداد زیادی از اسپانیایی تبارها تأثیر گذاشته است. برخی تلاش ها برای کاهش خطر مواجهه انجام می شود ، از جمله برنامه مراقبت های بهداشتی طولانی مدت که توسط مرکز پزشکی OHSU Health Hillsboro اجرا شده است.

کانساگارا گفت: “ما باید تلاش خود را برای کاهش قرار گرفتن در معرض ویروس در وهله اول در میان گروه های آسیب پذیر دو برابر کنیم.”

بررسی سیستماتیک توسط وزارت امور ایثارگران ایالات متحده ، اداره بهداشت جانبازان ، تحقیق و توسعه خدمات بهداشتی ، پروژه VA ESP SP 09-199 تأمین شد. 2020

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه بهداشت و علوم اورگان. اصلی ، نوشته شده توسط اریک رابینسون. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.


منبع: khabar-erfan.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*