انسان ها بضاعت تولید اسکوربیک اسید را ندارند و باید آن را از رژیم غذایی بدست آورند درصورتیکه نیکی بدن انسان در گیر نبود ویتامین C می گردد . یک آنتی اکسیدان کار کشته هست و در بدن انسان ساخته نمی شود. از کاربرد اسید اسکوربیک در سکو اول به عنوان یک آنتی اکسیدان آیتم استعمال قرار می گیرد که می تواند مزایای بسیاری به جهت محصولات غذایی داشته باشد.بدلیل خواص آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک ، این ماده را در طول فرایند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی برای محافظت بو ، رنگ و محتوای مواد آیتم استعمال واقع میشود.این ماده اکسیژن داخل محیط ماده غذایی را جذب کرده و اکسید میشود و سبب کمتر سرعت اکسیداسیون می شود که این کار باعث حفظ رنگ و طراوت مواد غذایی می شود. اسید اسکوربیک مانند سایر اسید ها اهمیت طعمی ترش مثل هستند که در بسیاری از محصولات غذایی گزینه به کار گیری واقع می گردد و این اسیدیته منجر میگردد که میوه های تازگی خویش را مراقبت کنند. یک سری از افراد به مقدار بیشتری ویتامین C نیازمندند مثل افرادی که باردارند، ورزشکارند و یا حساس مریضی های خاصی هستند. در تحقیق حاضر تغییر تحول عمل آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز و میزان فلاونوئیدها در وضعیت تنش کم آبی در گیاه بامیه گزینه باز‌نگری قرار گرفت. نمک های سدیم، پتاسیم و کلسیم اسید اسکوربیک، آسکوربات نامیده می شوند و به تیتر نگهدارنده مواد غذایی گزینه به کار گیری قرار می گیرند. ۱- ویتامین C برای سنتز کلاژن ، یک عنصر ساختاری دارای رگ های خونی ، تاندون ها ، رباط ها و استخوان آیتم نیاز است. ویتامین C به جهت عملکرد خوب تر دستگاه ایمنی بدن واجب می باشد و در بهبود زخمها حیاتی ایجاد کلاژن لازم، اثرگذار است. از حیث صنعتی اسید اسکوربیک از شیوه یک فرایند چند سطح ای که شامل باکتری هایی میباشد که گلوکوز را کاهش میدهد بعنوان یک محصول فرعی ایجاد میشود. همچنین برای افزایش ویتامین C مواد غذایی به آسانی می توان اسید اسکوربیک را به مواد غذایی بیش تر اسید اسکوربیک و فاویسم کرد. پخت و پز و آشپزی نیز ویتامین C را از میان می برد ، گاهی برخی از آشپز ها برای نگهداری رنگ سبز مواد غذایی به آن ها بی کربنات سدیم NaHCO3 طولانی تر می کنند که دارای همین عمل در اصل ویتامین ث مواد غذایی از میان میرود. یک سال آن‌گاه به این معنی که در سال ۱۹۳۳، والتر نورمن هاورث به کار بر روی یک عدد از نمونههای سنت گورگی از هگزورونیک اسید که از پاپریکا (فلفل دلمهای) استخراج شده بود، مشغول شد و توانست ساختار شیمایی و ماهیت ایزومری آن را شناسایی کند. در اینجا اکثر به بررسی وب وب سایت اسید اسکوربیک و فاویسم.