[ad_1]

محققان دانشگاه تل آویو (TAU) برای کشف یک رمز و راز در حال سفر زیر آب هستند: چرا Agelas oroides که زمانی در آبهای کم عمق سواحل مدیترانه اسرائیل رایج بود ، ناپدید می شود؟ امروزه این گونه را می توان در اسرائیل به طور عمده در زیستگاه های عمیقی یافت که در عمق 100 متری (330 فوت) وجود دارد.

محققان بر این باورند که دلیل اصلی انقراض قارچ ها افزایش دمای آب دریا در ماههای تابستان است که طی 60 سال گذشته حدود 3 درجه سانتیگراد (37 درجه فارنهایت) افزایش یافته است.

این مطالعه توسط پروفسور میها ایلون و دانشجوی دکترا تال آیدان از دانشکده جانورشناسی TAU در دانشکده علوم زندگی George C. Wise و موزه تاریخ طبیعی Steinhardt انجام شد. مقاله در مجله منتشر شد محدودیت در علوم دریایی در نوامبر سال 2020

پروفسور ایدان توضیح می دهد: “قارچ ها حیوانات دریایی هستند که از نظر اکوسیستم و همچنین انسان از اهمیت بالایی برخوردار هستند.” “آنها با فیلتر کردن ذرات یا به دست آوردن مواد محلول در آب دریا و در دسترس قرار دادن آنها برای سایر حیوانات تغذیه می کنند. همچنین از قارچ ها به عنوان زیستگاه بسیاری از موجودات دیگر استفاده می شود و شامل انواع مختلفی از مواد طبیعی است که به عنوان پایه ای برای تولید دارو استفاده می شود.

“در مطالعه خود ، ما بر روی گونه Agelas oroides ، یک قارچ رایج مدیترانه ای متمرکز شدیم که از عمق کمتر از 150 متر در مدیترانه رشد می کند. اما بیش از 50 سال است که این قارچ در آبهای کم عمق اسرائیل مشاهده نشده است.”

در طول مطالعه ، محققان از یک کشتی تحقیقاتی و یک ربات زیر آب متعلق به سازمان غیر دولتی EcoOcean استفاده کردند. با این کمک ، آنها زیستگاههای صخره ای به خصوص غنی را در بستر دریا در عمق حدود 100 متری (330 فوت) ، تقریباً 16 کیلومتری (غربی) سواحل اسرائیل قرار دادند. غالب ترین حیوانات در این زیستگاه ها قارچ هستند ، به همین دلیل به این زیستگاه ها “باغ قارچ” گفته می شود.

محققان 20 نمونه از قارچ اوروئید Agelas را جمع آوری کرده اند که 14 نمونه از آنها در آب کم عمق در عمق 10 متری (حدود 30 فوت) ، در مکانی که قارچ در دهه 1960 رایج بود ، منتقل شده است. شش نمونه باقیمانده به باغات قارچ برگردانده شد و از آنها گرفته شد و به عنوان گروه کنترل استفاده شد.

یافته ها نشان می دهد که وقتی دمای آب از 18 تا 26 درجه سانتیگراد (64 درجه تا 79 درجه فارنهایت) باشد ، معمولاً از مارس تا مه ، قارچ رشد می کند و رشد می کند: آنها آب را پمپاژ و فیلتر می کنند ، عملی که تغذیه می کند و حجم آنها افزایش می یابد. اما با افزایش دمای آب ، وضعیت قارچ ها رو به وخامت می رود. در دمای 28 درجه سانتیگراد (82 درجه فارنهایت) ، اکثر آنها پمپاژ آب را متوقف کردند و در ماه ژوئیه ، هنگامی که دمای آب از 29 درجه سانتیگراد (84 درجه فارنهایت) فراتر رفت ، تمام قارچ هایی که به آب کم عمق منتقل شده بودند از بین رفتند مدت زمان کوتاهی.

در همان زمان ، قارچ های گروه کنترل همچنان از دمای نسبتاً پایدار و کم بین 17 تا 20 درجه سانتی گراد (63 درجه – 68 درجه فارنهایت) برخوردار بودند که به آنها امکان رشد و رشد را می دهد.

محققان بر این باورند که عامل تعیین کننده ای که منجر به ناپدید شدن قارچ ها در منطقه کم عمق می شود ، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض دمای بالای آب دریا است. به گفته آنها ، “در گذشته ، دما نیز در تابستان به 28.5 درجه سانتیگراد (83 درجه فارنهایت) می رسید ، اما فقط برای مدت کوتاهی حدود دو هفته. بنابراین قارچ ها ، حتی آسیب دیده ، قادر به بهبودی بودند. امروز ، دمای آب دریا به مدت سه ماه از 29 درجه سانتیگراد (84 درجه فارنهایت) بالاتر می رود ، که احتمالاً باعث آسیب چندین سیستم به قارچ ها می شود و فرصتی برای بهبود و زنده ماندن آنها باقی نمی گذارد. “

پروفسور ایلان نتیجه گیری کرد: “از سال 1960 ، درجه حرارت آب در سواحل مدیترانه اسرائیل 3 درجه سانتیگراد (37 درجه فارنهایت) افزایش یافته است ، که می تواند تأثیر زیادی بر موجودات دریایی ، از جمله قارچ ها بگذارد”. “نگرانی بزرگ ما این است که تغییراتی که در سواحل ما اتفاق می افتد منادی برای آنچه ممکن است در آینده در سراسر مدیترانه اتفاق بیفتد است. یافته های ما نشان می دهد که ادامه تغییرات آب و هوا و گرم شدن دریا می تواند به طرز مرگباری آسیب برساند. به طور کلی قارچ و زندگی دریایی. “

[ad_2]

منبع: khabar-erfan.ir