1. متناسب اساسی جور مواد باطن دستگاه زمانه و دما را تهیه و تنظیم کنید. ما در راهنمای به کار گیری از میوه خشک کن سفارش میکنیم قبل از چینش میوه و سبزیجات داخل دستگاه پروسه تحت را انجام دهید تا در نقطه نهایی سرانجام بهتری را مشاهده کنید. ما در راهنمای به کار گیری میوه خشک کن شما را با فرآیند به کارگیری از این دستگاه آشنا کرده و از طریق درست به کارگیری آن صحبت میکنیم. در این مطلب از لیست ابزار علاوه بر معرفی بهترین محصولات میوه خشک کن یکسری شیوه عالی برای خشک کردن میوهها و نکاتی برای نگه داری آنها معرفی کردیم. قاعدتا بخش مهمی از کسانی که رغبت به ورود به این راستا را دارند، باغدارانی میباشند که از خراب شدن و فساد محصولات باغی خود بهرغم هزینه و ایراداتی که برای به ثمر رسیدن آن‌ها داشتهاند، نگران هستند. در میوههای خشک فیبر متعددی وجود دارااست که وجود فیبر باعث تندستی دستگاه گوارش میشود. میوه خشک، سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین های متفاوت حتمی تن است، بنابراین مصرف میوه های خشک متنوع در برنامه روزمره به تیتر یک در میان وعده می تواند تن درستی تن را تضمین کنند. میوهها در روند خشک شدن کمی از ویتامین C خویش را از دست می‌دهند اما فیبر، آنتی اکسیدان ها و بقیه اسیدهای ارگانیک آن‌ها بدون تغییر باقی میماند. میوهها به استدلال داشتن قند میتوانند بدون خراب شدن 20% از آب و رطوبت را داخل خود مراقبت کنند البته سبزیجات می بایست به طور تمام خشک شوند. برعکس برخی از میوهها در دمای پایین به مهربانی خشک نشده و آب آن‌ها تماما گرفته نمی‌شود که طبیعتا دمای نزدیک به 70 مرتبه برای آن‌ها مناسب است. بعضی میوه ها در بعضا از فصول سال فراوان تر از دیگر میوه ها هستند. نکته حساس در استفاده از میوه های خشک شده همین هست که با اعتنا به قیمت روز افزون میوه می‌شود آن ها را در فصل های فراوانی خشک کرد و در مواقع کمیابی از آن ها بهره برد. دستگاه مهم گردش هوای افقی ارزش بالا و سایز بزرگتری نسبت به جور نخستین دارااست اما اقتدار گردش هوای باطن محفظه دستگاه به حدی قدرتمند است که میتوان بها بالای آن را به صرفه دانست. آناناس میوهای شیرین و خوش طعم است که شیرینی آن حساس خشک کردن اکثر میشود. علاوه بر همین مصرف انرژی در اجاق گاز دوچندان بخش اعظم از دستگاه میوه خشک کن است. اگر بخواهید به جهت خشک نمودن میوه گزینه لحاظ خویش 10 الی 12 ساعت اجاق را واضح بگذارید انرژی زیادی هدر میشود. 6. اجازه دهید دستگاه میوه خشک کن به مدت 8-12 ساعت میوه را ظروف میوه خشک خشک کند. همینطور شما میتوانید از گونه های دستگاه میوه خشک کن برای تهیه میوه خشک خانگی به کار گیری کنید و میوه خشک را به دست بیاورید. کلیدی همین حال، هر میوهای کلیدی مواد مغذی مختلفی است؛ بنابراین میزان مواد معدنی که از میوه خشک به دست میآورید، مهم دقت به جور میوهای که مصرف میکنید، متفاوت است. اهمیت استعمال از این دو ویژگی شما میتوانید به راحتی زمانه و میزان دمای گزینه نیاز را تعیین کنید. اکثر اجاق گازهای موجود، بضاعت کنترل دما و رطوبت گزینه نیاز برای خشک کردن را ندارند. چرا نمیتوانیم از اجاق گاز برای خشک کردن میوهها استفاده کنیم؟ 3. اذن بدهید میوهها 8 تا 18 ساعت باطن دستگاه بماند. پس از آن دستگاه روشن شده و گردش هوای گرم ۱۲ الی ۱۵ ساعت ادامه پیدا میکند. 1. قبل از چینش میوه، سبزیجات یا گوشت درون سینی، آن را ۵ الی ۱۰ دقیقه در دستگاه پر‌نور بگذارید. اما کل میوه ها را می توانید در شربت بزنید البته میوه هایی مانند سیب یا این که موز پس از خشک شدن شیرین تر می شوند و نیاز به شربت ندارند. اهمیت داشتن کالری اضافی می توانند استدلال اساسی ارتقا وزن باشند. اما از قندهای اضافه شده پرهیز کنید و کالری را هم رعایت کنید. یک فنجان کشمش 84 کالری دارااست که تقریباً تنها از قند تشکیل شده است. دمای آیتم نیاز برای میوه سبزیجات ۵۰ الی ۶۰ مرتبه سانتیگراد است البته در صورتی که قصد دارید مواد گوشتی را خشک کنید می بایست دما را تا ۷۰ سکو سانتیگراد ارتقاء دهید. نیاز به برش ندارند. در صورتی که میوه و سبزیجات پوست سختی دارا‌هستند بهتر است از میوه جدا شده و پس از آن میوه را برش دهید. این میوه خشک خاصیت بیشماری به جهت بدن دارد که هر خواص می تواند به گونهای برای بدن سودمند باشد. میوهی خشک سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین است، بنابراین به عنوان یک در میان وعده می تواند % متعددی مواد مغذی وارد بدن کند. افرادی که میل کردن میوه را دوست ندارند یا در هضم آنان خلل دارا‌هستند ، می توانند به راحتی از میوه خشک شده لذت ببرند و در عین حال ، از مواد مغذی آن مانند آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها ، کلسیم و فیبر استفاده کنند.