[ad_1]

فقط یک مشت برنج و لوبیا – بخشی از جهان ما گرسنه است. پیتزا و بستنی هاوایی – قسمت دیگری از جهان ما پر می شود و هر روز غذا را دور می ریزد. یک مطالعه جدید نشان می دهد که این اختلاف ممکن است با افزایش ضایعات مواد غذایی و فشار بر محیط افزایش یابد. محققان موسسه پوتسدام برای تحقیقات تأثیر اقلیم (PIK) پیامدهای ارزیابی شده را در صورت ادامه روند تغذیه ای ، از یک رژیم غذایی ناچیز بر پایه نشاسته به غذاهای فرآوری شده و محصولات حیوانی ، ارزیابی کردند – محاسبات برای اولین بار تخمین وزن کم و اضافه وزن است ، ترکیب مواد غذایی و مواد زائد. یافته های آنها نگاه چشمگیری به آینده دارد: تا سال 2050 ، بیش از 4 میلیارد نفر ممکن است اضافه وزن داشته باشند ، 1.5 میلیارد نفر از آنها اضافه وزن دارند ، در حالی که 500 میلیون نفر هنوز کم وزن هستند.

بنیامین بودیرسکی از ARC ، نویسنده اصلی این مطالعه که اخیراً در گزارش های علمی منتشر شده است ، گفت: “اگر انتقال مواد غذایی مشاهده شده ادامه یابد ، ما به هدف سازمان ملل برای از بین بردن گرسنگی در سراسر جهان نخواهیم رسید.” “در عین حال ، آینده ما با اضافه وزن و چاقی مشخص خواهد شد.” ممکن است تا سال 2050 ، 45 درصد از جمعیت جهان دارای اضافه وزن و 16 درصد چاقی باشند ، در حالی که در سال 2010 حدود 29 درصد و 9 درصد بود. این پیشرفت به دلیل عدم توزیع کافی مواد غذایی در جهان و انتقال از رژیم های گیاهی به سختی فرآوری شده و رژیم های غذایی غنی و متعادل که در آن پروتئین ها ، قندها و چربی های حیوانی غلات و حبوبات کامل را جابجا می کنند.

و این همه نیست ، همانطور که بودیرسکی اشاره کرد: “رشد ضایعات غذایی و افزایش مصرف پروتئین حیوانی به این معنی است که تأثیرات زیست محیطی سیستم کشاورزی ما از کنترل خارج خواهد شد. چه گازهای گلخانه ای ، آلودگی نیتروژن یا جنگل زدایی: ما مرزهای سیاره خود را کنترل می کنیم – و از آنها پیشی می گیریم. “

سیستم های غذایی به عنوان یک موتور برای انتشار گازهای گلخانه ای

محصول و مراتع غذایی حدود یک سوم مساحت زمین را پوشش می دهد. سیستم غذایی ما مسئول تا یک سوم انتشار گازهای گلخانه ای جهانی است. این مطالعه پیش بینی می کند – در صورت ادامه روند فعلی – تقاضای جهانی غذا بین سال های 2010 و 2050 حدود 50 درصد افزایش می یابد ، تقاضا برای محصولات حیوانی مانند گوشت و شیر تقریباً دو برابر می شود ، تحولی که بیشتر و بیشتر نیاز دارد زمین.

الكساندر پاپ ، سرپرست گروه تحقیقاتی مدیریت استفاده از زمین ARC ، توضیح می دهد: “با استفاده از همان مساحت زمین ، می توانیم غذای گیاهی بسیار بیشتری نسبت به غذای منشا animal حیوانی برای انسان تولید كنیم.” “به بیان خیلی ساده: اگر افراد بیشتری گوشت بیشتری بخورند ، غذای گیاهی کمتری برای بقیه وجود دارد – به علاوه ما برای تولید غذا به زمین بیشتری احتیاج داریم که می تواند منجر به جنگل زدایی شود. و انتشار گازهای گلخانه ای در نتیجه پرورش حیوانات بیشتر افزایش یابد. “

تقاضای جهانی غذا: توزیع و آموزش هسته اصلی این مشکل هستند

این مطالعه برای اولین بار و در نوع خود یک بررسی طولانی مدت از انتقال جهانی مواد غذایی در حال انجام از 1965 به 2100 با استفاده از یک مدل منبع باز است که پیش بینی می کند چه مقدار از تقاضای مواد غذایی را می توان به عواملی مانند رشد جمعیت ، افزایش سن ، افزایش نسبت داد قد ، افزایش شاخص توده بدن ، کاهش فعالیت بدنی و افزایش ضایعات غذا. همکار نویسنده Prajl Pradhan از ARC توضیح می دهد: “غذای کافی در جهان وجود دارد – مسئله این است که فقیرترین افراد روی کره زمین ما به راحتی درآمدی برای خرید آن ندارند. “اما توزیع مجدد به تنهایی کافی نخواهد بود ، زیرا در واقع فقیر و ثروتمند غذا کم می خورند: در مورد زندگی سالم و غذا خوردن دانش کافی وجود ندارد.

چگونه اشتهای تغییر را تحریک کنیم؟

سابین گابریش ، رئیس بخش تحقیقات انعطاف پذیری آب و هوا در PIC ، توضیح می دهد: “رژیم های غذایی ناسالم بزرگترین خطرات بهداشتی در جهان هستند”. وی افزود: اگرچه بسیاری از كشورهای آسیا و آفریقا هنوز با سو mal تغذیه و مشكلات بهداشتی مرتبط دست و پنجه نرم می كنند ، اما به طور فزاینده ای با اضافه وزن و در نتیجه ، با افزایش بار دیابت ، بیماری های قلبی عروقی و سرطان روبرو هستند. او اضافه می کند. این مطالعه می تواند راهنمایی های ارزشمندی در مورد مسیر بالقوه توسعه کشورها و مناطق مختلف ارائه دهد. همچنین می تواند از سیاست های پیشگیرانه مورد نیاز برای انتقال کیفیت به رژیم های غذایی پایدار و سالم پشتیبانی کند.

سابین گابریش نتیجه گیری می کند: “ما به فوریت به اقدامات سیاستی برای ایجاد محیطی که باعث ایجاد عادات غذایی سالم شود ، نیاز داریم. این ممکن است شامل مقررات لازم الاجرا باشد که بازاریابی مواد غذایی بی ارزش را محدود می کند و باعث افزایش پایداری و تغذیه سالم در مدارس ، بیمارستان ها و غذاخوری ها می شود. تمرکز قوی بر آموزش تغذیه نیز از آموزش های اولیه کودکی تا مشاوره توسط پزشکان و پرستاران بسیار مهم است. آنچه می خوریم حیاتی است – هم برای سلامتی و هم برای سلامتی کره زمین. “

[ad_2]

منبع: khabar-erfan.ir