ژنوم جدید گندم و جو به تغذیه جهان کمک خواهد کرد – ScienceDaily


همکاری تحقیقاتی بین المللی ، با مشارکت دانشمندان دانشگاه آدلاید در موسسه تحقیقاتی وایت ، تغییرات ژنتیکی جدیدی را در گندم و جو باز کرده است – انگیزه اصلی برای تلاش های جهانی برای رشد سودآورتر انواع گندم و جو.

محققان پروژه 10+ ژنوم گندم ، به رهبری پروفسور کورتیس پوزنیاک (دانشگاه ساسکاچوان) و کنسرسیوم بین المللی تعیین توالی ژن جو ، به رهبری پروفسور نیلز استین (موسسه لایب نیتس برای ژنتیک گیاهی ، تحقیقات گیاهان) آلمان) مجموعه ای از ژنومهای دو غلات را که امروز در ژورنال منتشر شده توالی اند طبیعت. آنها می گویند با این کار درهای نسل بعدی گندم و انواع جو باز می شود.

کن چالمرز ، دانشیار دانشگاه آدلاید که به همراه همکارش در زمینه کشاورزی ، غذا و کشاورزی ، گفت: “گندم و جو از محصولات عمده غذایی در سراسر جهان است ، اما تولید آنها باید به طور چشمگیری افزایش یابد تا نیازهای غذایی آینده را برآورده کند.” پروفسور شراب پیتر پیتر لنگریج ، مطالعه را در آدلاید رهبری کرد. “تخمین زده می شود که تولید گندم به تنهایی نیاز به بیش از 50٪ از سطح فعلی تا سال 2050 برای تأمین جمعیت در حال رشد جهان دارد. پروفسور چنگدائو لی از دانشگاه مورداک نیز نقشی اساسی در م Australianلفه استرالیایی دنباله جو ایفا کرد.

مطالعه امروز دانشمندان را به باز کردن مجموعه کامل ژن ها – یا ژنوم های پان – گندم و جو نزدیک می کند. با درک کامل تنوع ژنتیکی در این غلات ، محققان و پرورش دهندگان ابزار لازم را برای تحقق تولید افزایش یافته جهانی لازم خواهند داشت.

پروفسور لنگریج گفت: “پیشرفت در ژنومیک سرعت تولید مثل و بهبود عملکرد و کیفیت محصول از جمله برنج و ذرت را تسریع کرده است ، اما تلاش های مشابه در گندم و جو چالش برانگیزتر بوده است.” “این عمدتا به دلیل اندازه و پیچیدگی ژنوم های آنها ، دانش محدود ما در مورد کنترل ژن های اصلی در عملکرد و کمبود داده های مونتاژ ژنوم برای چندین خط مورد علاقه برای پرورش دهندگان است.

“انواع مدرن گندم و جو طیف وسیعی از انواع ژنتیکی و ساختارهای مختلف ژنومی را در اختیار دارند که با صفات مهمی مانند افزایش عملکرد ، مقاومت به خشکی و مقاومت در برابر بیماری در ارتباط هستند.

“این تنوع را نمی توان با یک توالی ژنومی واحد دریافت کرد. فقط با توالی یابی ژنوم های متعدد و متنوع می توان درک کامل دامنه تنوع ژنتیکی ، ژنوم پان را آغاز کرد.” این دو پروژه بین المللی تنوع بسیاری از گندم و جو را از سراسر جهان ترتیب داده است. م componentلفه آدلاید توسط شرکت تحقیق و توسعه غلات (GRDC) پشتیبانی می شود.

دانشیار گفت: “اطلاعات تولید شده توسط این پروژه های مشترک ، پویایی ساختار ژنوم و تغییرات ژنتیکی پنهان شده این محصولات مهم را نشان داد و نشان داد که چگونه پرورش دهندگان به پیشرفت های چشمگیری در بهره وری دست یافته اند. این کار به تولید نسل های جدید انواع مدرن کمک می کند.” چلمرها

گنجاندن دو رقم گندم استرالیایی ، AGT-Mace (PBR) و Longreach-Lancer (PBR) ، که منعکس کننده مناطق رشد جنوب و شمال است ، به این معنی است که می توان تغییرات ژنتیکی بالقوه را برای سازگاری با محیط های مختلف تولید ما شناسایی کرد.

دانشگاه آدلاید همچنین سه نوع جو با صفات مطلوب مانند بازده بالا و پتانسیل حرارت ، یخ زدگی ، شوری و تحمل به خشکی و مقاومت در برابر بیماری جدید را توالی بندی کرده است.

دانشیار کن چالمرز گفت: “این گروههای ژنومی کشف ژنهای عملکردی را تحریک کرده و محققان و پرورش دهندگان را به ابزار مورد نیاز برای ایجاد نسل بعدی انواع گندم و جو مدر که به تأمین نیازهای غذایی آینده کمک می کنند ، مجهز می کنند.”

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه آدلاید. اصلی ، نوشته شده توسط رابین میلز. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.


منبع: khabar-erfan.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*