گندم اصلاح شده جدید می تواند به رفع کمبود جهانی غذا کمک کند – ScienceDaily


محققان دانشگاه یورک نوع جدید اصلاح شده گندم ایجاد کرده اند که تولید غلات را تا 12٪ افزایش می دهد.

گندم یکی از مهمترین محصولات غذایی در جهان است که 20٪ کالری انسان را تأمین می کند. با افزایش روزافزون تقاضا برای غذا در سراسر جهان ، افزایش محصول بسیار مهم است.

پرورش دهندگان گندم برای تأمین تقاضای جهانی سخت در تلاشند تا محصول را افزایش دهند ، اما از زمان “انقلاب سبز” دهه 1960 ، میزان افزایش عملکرد کند شده و اکنون به زیر 1٪ در سال رسیده است.

بیشترین اصلاحات توسط گونه های در حال رشد که غلات بیشتری تولید می کنند ، ایجاد شده است ، اما همچنین می توان با تولید گیاهان با غلات بزرگتر ، عملکرد را افزایش داد. اگرچه این امر محقق می شود ، با کاهش تعداد دانه ها همراه است.

محققان دانشگاه یورک قبلاً این مشکل را با اصلاح مستقیم رشد دانه جوان در حال رشد با افزایش مقدار پروتئین کنترل کننده میزان رشد گیاهان حل کرده اند.

این امر منجر به گیاهانی شد که دانه ای تولید می کنند که تا 12 درصد بزرگتر از رقم معمولی است. در آزمایشات میدانی که توسط همکاران آنها در شیلی انجام شد ، آنها دریافتند که در تعداد دانه ها هیچ کاهشی وجود ندارد که منجر به افزایش عملکرد می شود.

پروفسور سیمون مک کوئین-میسون از مرکز محصولات کشاورزی جدید (CNAP) در گروه زیست شناسی دانشگاه یورک گفت: “کارشناسان پیش بینی می کنند که برای تأمین تقاضای جمعیت ، باید تولید مواد غذایی جهانی را تا سال 2030 50٪ افزایش دهیم. رشد تأثیر منفی تغییر آب و هوا بر عملکرد این امر را حتی بیشتر چالش برانگیز می کند. در حالی که محققان برای رفع این چالش سخت تلاش می کنند ، هنوز کارهای زیادی برای انجام وجود دارد. “

“تلاش برای افزایش عملکرد گندم با تجارت آشکار بین اندازه دانه و تعداد دانه ها خنثی شده است. ما تصمیم گرفته ایم با تقویت سیستم رشد طبیعی که اندازه بافت گیاه را کنترل می کند ، این سیستم کنترل پیچیده را منحرف کنیم.

“ما این کار را با افزایش سطح پروتئینی به نام اکسپانسین ، که عامل اصلی رشد گیاه است ، انجام دادیم. ما این اصلاح را هدف قرار دادیم تا فقط به توسعه دانه گندم محدود شود و از نتایج آن خوشحال باشیم.”

شرکای تحقیقاتی از دانشگاه استرالیا د شیلی آزمایش های صحرایی انجام دادند که اثر بخشی گیاهان در شرایط کشاورزی را نشان داد.

این تیم در حال حاضر به دنبال راه هایی برای در دسترس قرار دادن این تحقیقات در اختیار كشاورزان و صنعت گسترده تر است تا به آنها كمك كند تا تصمیمات تولید محصولات خود را در جریان قرار دهند.

منبع تاریخچه:

مواد تهیه شده توسط دانشگاه یورک. توجه: مطالب را می توان از نظر سبک و طول ویرایش کرد.


منبع: khabar-erfan.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*