یک مطالعه جدید نشان می دهد که هر هفته قفل کردن ، پرخوری را افزایش می دهد – ScienceDaily


بر اساس مطالعه ای که در peer-review منتشر شده است ، نوشیدن مضر در میان بزرگسالان باعث می شود که مدت زمان بیشتری در خانه در قفل بمانید مجله آمریکایی سو D مصرف مواد مخدر و الکل.

این مطالعه بر اساس مطالعه ای در حدود 2000 مورد طی 18 سال در ایالات متحده انجام شده است ، اولین مطالعه ای است که ارتباط بین نوشیدن غیر ایمن و استرس زندگی ناشی از بیماری همه گیر COVID-19 و “انسداد” مرتبط را در سطح کشور برجسته می کند.

یافته ها احتمال مصرف زیاد الکل در بین افراد الکلی را نشان می دهد – کسانی که پنج یا بیشتر نوشیدنی برای مردان و چهار یا بیشتر برای زنان در طی دو ساعت مصرف کرده اند – برای هر هفته انسداد 19٪ افزایش یافته است.

شانس افزایش مصرف الکل به طور کلی برای نوشیدن بیش از حد بیش از دو برابر بیشتر از افرادی است که بیش از حد نمی نوشند (60٪ در مقابل 28٪) ، به ویژه افرادی که افسردگی دارند یا سابقه بیماری دارند.

این مطالعه که توسط متخصصان در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه تگزاس در دالاس انجام شده است ، همچنین تاکید می کند:

  • در طول شیوع همه گیر ، الکلی ها در هر مورد به طور متوسط ​​چهار نوشیدنی می نوشیدند ، در مقایسه با دو غیر الکلی.
  • شرکت کنندگانی که در طی یک بیماری همه گیر در سطح مضر بنوشند ، حداکثر در یک مورد حداکثر هفت نوشیدنی مصرف می کنند. این مقایسه با حداکثر دو جلسه در هر جلسه در طی یک بیماری همه گیر برای کسانی است که نیستند.
  • زندگی در کنار بچه ها به طور کلی احتمال چرخش به بطری را برای افراد (26٪) کاهش می دهد.

محققان اکنون خواستار استراتژی های جدید برای مداخله و جلوگیری از افراد در انزوا و در معرض خطر نوشیدن خطرناک هستند. در غیر این صورت ، آنها می توانند عواقب طولانی مدت سلامتی داشته باشند.

سیتارا ویراکون ، نامزد دکترای دانشگاه تگزاس گفت: “افزایش زمان سپری شده در خانه استرس زندگی است که بر نوشیدن تأثیر می گذارد و همه گیری کوید -19 ممکن است این استرس را تشدید کند.”

“تحقیقات آینده باید احتمال بروز علائم افسردگی را مد نظر قرار دهد ، به عنوان تعدیل كننده (عاملی كه تأثیر را تغییر می دهد) در رابطه بین زمان گذراندن در یك محل پناهگاه (قفل) و پرخوری.

“تحقیقات بیشتر (همچنین) برای دستیابی به بهترین روش درمانی برای افراد مبتلا به اختلالات مصرف مواد که ممکن است بیشتر در معرض پیامدهای سلامتی باشند ، مورد نیاز است.”

هدف از این مطالعه شناسایی رابطه بین عوامل استرس زا مربوط به COVID-19 و تغییر در مصرف الکل و پرخوری از زمان بروز همه گیر بود.

این داده ها از یک نظر سنجی آنلاین انجام شده است که توسط 982 بزرگسال از اواسط مارس تا اواسط آوریل تکمیل شده است ، که همزمان با اولین حکم اقامت در خانه در ایالات متحده در 19 مارس بود. میانگین سنی شرکت کنندگان 42 سال بود و بیشتر آنها سفید پوست (89٪) و زن (69٪) بودند.

محققان بر اساس پاسخ های این مطالعه ، شرکت کنندگان را در دسته بندی هایی مانند پرخوری ، عدم نوشیدن و عدم نوشیدن دسته بندی کردند. عوامل مورد تجزیه و تحلیل شامل مدت زمان گذراندن در قفل ، تعداد افراد بزرگسال یا کودک ، دوره های افسردگی فعلی یا قبلی و وضعیت کار مرتبط با قفل کردن ، مانند کاهش حقوق.

به طور متوسط ​​، هر پاسخ دهنده چهار هفته در حبس بود و 21 ساعت در روز را در خانه می گذراند ، با اکثریت (72٪) کار را ترک نمی کرد.

به طور کلی ، تقریباً یک سوم (32٪) از شرکت کنندگان ، سو abuse مصرف الکل را در طی بیماری همه گیر گزارش کردند ، زمانی که افراد مشروبات الکلی میزان مصرف خود را افزایش دادند. با این حال ، افراد غیر نوشیدنی تقریباً همان مقدار الکل قبل از قفل را مصرف می کنند.

محدودیت های مطالعه شامل داده های مطالعه خود گزارش شده و این واقعیت است که مسئله مشروبات الکلی نشان دهنده زمان مصرف الکل نیست.

علاوه بر این ، اکثریت (70٪) شرکت کنندگان نسبتاً پردرآمد هستند ، عاملی که در حال حاضر با استفاده خطرناک از الکل همراه است. نویسندگان می گویند که تحقیقات آینده در مورد جمعیت عمومی تر مورد نیاز است.


منبع: khabar-erfan.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*